Ponovno postavite položaj slike
Zatvoriti
leđa
Ovaj proizvod više nije dostupan.

Detalji o proizvodu

CHIRP Fishfinder od 3,5 inča s GPS-om i DownVü sonarom za skeniranje

Pronalaženje ribe lakše je nego ikad uz STRIKER 4dv fishfinder. Označite i vratite se na svoja vruća mjesta, rampe za brodove i pristaništa. Također možete podijeliti svoje omiljene međutočke i rute s drugim STRIKER i echoMAP™ kombinacijama. Osim toga, ima ugrađenu bljeskalicu i prikazuje podatke o brzini. Uključuje nagibni/okretni nosač, CHIRP (77/200 kHz) sonarnu sondu s hardverom i kabelom za montažu krmenog zrcala i motora za trolling. Za CHIRP visokih performansi kupite GT22 ili GT23 sonde (svaka se prodaje zasebno).
  • Fishfinder u boji od 3,5 inča jednostavan za korištenje s ugrađenim GPS-om visoke osjetljivosti i sonarom za skeniranje Garmin CHIRP DownVü™
  • Pronađite ribu; označite i vratite se na vruća mjesta, dokove i rampe
  • Uključuje Garmin GT20 sondu s CHIRP-om (77/200 kHz); snaga prijenosa (300 W RMS)/(2400 od vrha do vrha) s 455/800 kHz CHIRP DownVü (300 W snage)
  • Nadogradite na CHIRP visokih performansi s GT22 ili GT23 sondom (svaka se prodaje zasebno)

Doživite jasnoću CHIRP-a

STRIKER 4dv uključuje Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondu, koja pruža vidljivo višu razinu jasnoće i detalja za ribe i strukturu od tradicionalnih sondi 77/200 kHz.

Umjesto slanja samo jedne pojedinačne frekvencije, CHIRP šalje kontinuirani niz frekvencija, u rasponu od niskih do visokih, a zatim ih tumači pojedinačno nakon povratka. Budući da frekvencije pružaju širi raspon informacija, tehnologija CHIRP sonara može stvoriti jasnije riblje lukove s većim razdvajanjem meta.

Također možete nadograditi na Garmin CHIRP tehnologiju visokih performansi, koja pruža kristalno jasne sonarne slike s još nevjerojatnijim razdvajanjem ciljeva i rezolucijom od malih do većih dubina. Za bolji ribolov, konture dna su vidljivije, čak i pri većim brzinama, a šum signala može se potisnuti na većim dubinama kako bi se omogućilo pravodobnije tumačenje onoga što je ispod.

Najjasniji sonar za skeniranje na vodi

Garmin DownVü sonar za skeniranje daje vam gotovo fotografsku sliku onoga što prolazi 750 stopa ispod vašeg plovila. Jasno vidite strukturu, potopljene objekte i ribu. Tradicionalni Garmin CHIRP sonar i CHIRP DownVü sonar za skeniranje kombinirani su u 1 sondu.

Označite mjesta GPS-om visoke osjetljivosti

Za razliku od uobičajenih ribotražila, STRIKER ribotražila imaju ugrađeni GPS visoke osjetljivosti za brzo i precizno lociranje vaše trenutne pozicije, a zatim održavaju vašu GPS lokaciju gdje god se nalazite na jezeru. Što je još važnije, omogućuju vam da označite mjesta na kojima riba grize kako biste im se mogli vratiti u budućnosti. Također možete označiti dokove, rampe za čamce i druga mjesta na jezeru. Samo slijedite putanju stvorenu na vašem zaslonu da biste im se vratili kad god poželite.

Jednostavna navigacija s kartom putnih točaka

Budući da serija STRIKER fishfinder uključuje GPS visoke osjetljivosti, možete vidjeti svoj položaj u odnosu na točke koje ste označili. Koristite kartu putnih točaka za jednostavan pregled, označavanje i navigaciju do lokacija kao što su gomile grmlja, panjevi i pristaništa. Također je odličan alat za pronalaženje puta natrag do rampe za brod.

Provjerite svoju brzinu na zaslonu

Brzinu svog plovila možete brzo i jednostavno vidjeti na zaslonu STRIKER fishfindera. To je izvrstan alat za osiguravanje da panulate pravom brzinom za mamac koji koristite i za određenu vrstu ribe. To je također dobar način da kažete idete li pravom brzinom u područjima pod kontrolom buđenja.

Lovi okomito s ugrađenim bljeskalicom

STRIKER vam nudi i fishfinder i bljeskalicu u jednoj jedinici. Kad god pecate na mjestu, kao što je pecanje na ledu ili jigging za crappie, ugrađeni bljeskalica pokazat će vam dno, je li čvrsto ili muljevito, vaš jig ili mamac s utezima i dubinu ribe dok pliva u sonaru. greda. Možete čak promatrati koliko visoko se podiže i ispušta vaša šablona i kreću li se ribe prema njoj ili od nje.

Ponesite svoj Fishfinder bilo gdje

Dostupan je prijenosni komplet za zaštitu i nošenje vašeg STRIKER fishfindera s GPS-om, tako da je savršen za kajak, kanu ili pecanje na ledu. Uključuje zapečaćenu, punjivu bateriju s punjačem, ugrađeno upravljanje kabelom sonde i pohranu te nosač sonde i plovak na vakuumskoj čašici.


Tehnički podaci:

Dimenzije 9,16 x 15,08 x 4,28 cm
Veličina zaslona, Š x V 4,9 x 7,3 cm; dijag.: 8,7 cm (3,5 Zoll)
Razlučivost zaslona, Š x V 480 x 320 piksela
Vrsta zaslona HVGA boja
Težina 230 g
Ocjena vode IPX7
Zvučni alarmi Da
Kompatibilan s dvije frekvencije Da
Kompatibilan s dvije zrake Da
Podržane frekvencije Tradicionalni: 50/77/200 kHz
CHIRP (srednji i visoki)
ClearVü: 260/455/800 kHz
Snaga prijenosa 300 W (RMS)
Maksimalna dubina 530 m u slatkoj vodi*, 250 m u slanoj vodi*
Bottom-Lock (pokazuje povratak odozdo prema gore) Da
Dnevnik i grafikon temperature vode Da
Zumiranje podijeljenog zaslona Da
Ultrascroll™ (prikazuje mete ribe pri većim brzinama plovila) Da
ID simbola ribe (pomaže u prepoznavanju meta ribe) Da
Tehnologija AutoGain (minimizira nered, maksimizira ciljeve) Da
Podesiva linija dubine (mjeri dubinu podvodnih objekata) Da
A-Scope (prikaz ribe u stvarnom vremenu koja prolazi kroz zraku sonde) Da
Senzor temperature vode uključen Da
Dodatne mogućnosti Nagibni/okretni nosač, integrirani GPS, označavanje putnih točaka, kurs prema tlu (COG)
Sadržaj isporuke STRIKER 4dv, sonda, nosači krmenog zrcala i motora za trolling, nagibni/okretni nosač, kabel za napajanje, dokumentacija

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije

1 recenzije kupaca

3 (od 1 ocjena)
5 Zvijezde
(0)
4 Zvijezde
(0)
2 Zvijezde
(0)
1 Zvijezde
(0)
Serge W.
po Serge W. Državna zastava Luksemburg 20. 07. 2017. provjerena kupnja
Wieso gibt es bei SVB keine Abdeckung im Angebot?

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!