Detalji o proizvodu

Gennakerset spreman za montažu na jedrilice. Sastoji se od genovske staze, klizača s utorom za Gennakerovu cijev, Gennakerove cijevi s trubom koja počinje na kraju kruga jedinice za navođenje Gennakerove cijevi i dva krajnja dijela od aluminija. Gennaker cijev nije bočni otvor za provlačenje Genanker konca (uključeno). Kad nisu u upotrebi, klizi i cijev jedinice mogu se lako skinuti. Klizač i cijev su spojeni iglom i lako se odvajaju.

Veličina 1 za plovila do 7,50 metara: veličina tračnice 25x4 mm (duljina 80 cm), promjer 40 mm Gennaker cijev s duljinom cijevi 80 cm.

Veličina 2 za plovila do 10 metara: veličina tračnice 32x6 mm (duljina 100 cm), promjer 60 mm Gennaker cijev s duljinom cijevi oko 100 cm.

Sustav tračnica s kolicima i vodilicom schiffsinviduell okom pričvršćen je vijcima na palubu. Gennaker cijev koja se može uvući trebala bi se moći produžiti dok je postavljena iznad pramčanog priključka. U tu svrhu, uređaj za zaključavanje treba postaviti na sanjke, a kada se postigne idealan položaj u ispruženom stanju, ponovno ga zaključati u jednom od otvora za zatvaranje .

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije
Nitko još nije ocijenio ovaj proizvod

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!