Ponovno postavite položaj slike
Zatvoriti
leđa
Ovaj proizvod više nije dostupan.

Detalji o proizvodu

NSO evo2 Marine procesor
Izgrađen za snagu i izvedbu, NSO evo2 dizajniran je imajući na umu motoriste i ljubitelje sportskog ribolova. Dvostruki HD video izlazi daju potpuno neovisnu kontrolu nad dva monitora osjetljiva na dodir ili bez dodira, koji pokreću sučelje Simrad HEROiC s ultra-odzivom. Uskladite NSO evo2 sa Simrad MO monitorima kako biste stvorili ultimativni sustav staklenog mosta.

Lako integriran sa Simrad modulima performansi i dodacima trećih strana, NSO evo2 pruža munjevitu kontrolu nad sonarom, kartografiranjem, radarom, autopilotom, SonicHub®2 zabavom na brodu i još mnogo toga.

Glavne značajke
 • Dva nezavisna video izlaza: bilo da su instalirani s dva monitora jedan pored drugog ili monitor i tablet, nautičari mogu prikazati kartu na jednom, a sonar, radar ili bilo koji drugi panel na drugom
 • Jednostavno upravljajte višestrukim zaslonima uz Bridge Control
 • Integrirajte sa Simrad modulima performansi uključujući 4G širokopojasni radar, BSM-3 CHIRP echosounder, StructureScan 3D i više
 • GoFree™ bežična tehnologija za online preuzimanje karte, izradu karte, ažuriranje softvera za cijeli sustav i integraciju pametnog telefona/tableta (zahtijeva dodatni Wi-Fi modul)
 • Kartografske opcije uključuju Insight, C-Map MAX-N i Navionics
 • Lakše planiranje putovanja uz TripIntel™ tehnologiju
 • Četverojezgreni procesor visokih performansi za brz i brz rad na oba monitora
 • Simrad HEROiC korisničko sučelje, optimizirano za monitore sa širokim ekranom i upravljanje pokretima s više dodira
 • Dodajte tradicionalne praktične kontrole s daljinskim upravljačem Simrad OP50 plus podrškom za USB miša, trackball i tipkovnicu
 • Kompaktan i lagan dizajn za jednostavnu ugradnju, čak i na manjim plovilima
Poboljšavajući kormila vodećih svjetskih glisera i brodova za sportski ribolov, NSO evo2 nudi distribuirani MFD sustav za integrirano kartiranje, ehosonder, radar, autopilot, zabavu i više.

NSO evo2 idealan je za entuzijaste i profesionalne pomorce, obično s brodovima od 10 m (35') ili većim.

Za razliku od drugih, skupljih distribuiranih sustava, NSO evo2 nudi dvostruke video izlaze visoke razlučivosti, za dva potpuno neovisna zaslona. S munjevito brzim četverojezgrenim procesorom, pruža brzi odgovor u instalacijama s jednim i dva zaslona.

Kontrola mosta
Jednostavno upravljajte višestrukim zaslonima na kormilarskoj stanici uz Bridge Control. Povežite do četiri zaslona kao 'most', a zatim izradite vlastite unaprijed postavljene postavke mosta za aktivnosti kao što su pristajanje, navigacija, pecanje ili ronjenje. Unaprijed postavljene postavke mosta kontroliraju što se pojavljuje na svakom zaslonu i omogućuju vam da konfigurirate cijelu kormilarsku stanicu samo jednom jednostavnom radnjom.

Bridge Control se bez napora proširuje na plovila s dva kormila ili više stanica, uz mogućnost definiranja do četiri odvojena mosta. Svaki most ima vlastite zaslone i unaprijed podešene postavke: postavite kokpit s ehosonderom i StructureScan zaslonima za ribolov, dok svoje zaslone s flybridgeom posvetite navigaciji i autopilotu. Prilagodite svoju konfiguraciju svojim potrebama ili promjeni opreme, uz mogućnost stvaranja, uređivanja i brisanja mostova i unaprijed postavljenih postavki u hodu.

Bridge Control radi s NSO evo2 i bilo kojim višenamjenskim zaslonom Simrad NSS evo2. Za više od dva zaslona potrebne su dodatne NSO evo2 ili NSS evo2 jedinice.

Planirajte i upravljajte putovanjima uz TripIntel™
Dizajnirana za nautičare, TripIntel tehnologija prati i prikazuje ključne informacije koje su vam potrebne za planiranje sigurnih i ugodnih dana na vodi. Donosite pametne odluke s rasponom goriva prikazanim na kartama, lakim pristupom trenutnim i budućim razinama plime i detaljnom poviješću vaših prethodnih putovanja uključujući rutu kojom ste išli i performanse vašeg plovila.

Postignite maksimalnu uštedu goriva
NSO evo2 Cruise Performance Indicator olakšava podešavanje trima i gasa tijekom vožnje kako bi se postigla maksimalna ušteda goriva. Postavite ciljeve prikladne za vašu kombinaciju trupa i motora, a ovaj pametni grafički zaslon pomaže vam da ostanete u "zelenoj zoni", povećavajući domet i smanjujući troškove goriva.

Integrirajte i proširite
Simrad NSO evo2 sustavi mogu se proširiti i poboljšati kako bi odgovarali specifičnim potrebama nautičara, s jednostavnom NMEA 2000® i Ethernet vezom za veliki izbor Simrad i dodatne opreme trećih strana.

Steknite veću svijest o situaciji sa Simrad Broadband 4G™ ili Halo™ Pulse Compression radarom, povežite se s GoFree™ bežičnim mogućnostima ili uživajte u Bluetooth strujanju glazbe sa svog pametnog telefona ili tableta sa SonicHub®2 pomorskim audio sustavom.

Odaberite iz širokog raspona kartografskih opcija koje najbolje odgovaraju vašoj lokaciji i upotrebi, uz podršku za C-MAP MAX-N+ 2015, Navionics, Insight, Insight Genesis i NV Digital Charts.

Simrad Sounder spreman
NSO evo2 može se upariti s nizom Simrad sonarnih modula kako bi zadovoljio vaše potrebe za ribolovom ili plovidbom. Dodajte StructureScan® 3D slike da istražite podvodni teren i strukturu za držanje ribe iz interaktivne 3D perspektive ili povežite Broadband Sounder™ modul s CHIRP-om za pouzdano otkrivanje riba i precizno praćenje dna na svim dubinama. Kompenzacija okomitog uzdizanja, dostupna s opcijskim satelitskim kompasom HS60 ili HS70, uklanja "valoviti" okomiti učinak oceanskih valova na sonarskim slikama - nudeći vrhunsko oslikavanje morskog dna i ribljih ciljeva.

GoFree™ Wireless
Dostupne s opcijskim WIFI-1 modulom, GoFree™ bežične mogućnosti povezuju vaš NSO evo2 sustav staklenog mosta sa svijetom. Pretražujte i kupujte široku paletu kartografija na mreži u GoFree™ Shopu, preuzimajući karte izravno na memorijsku karticu vašeg zaslona bez napuštanja upravljača. Prenesite zapise sonara snimljene tijekom svojih putovanja izravno sa svog zaslona na uslugu u oblaku Insight Genesis, koja stvara detaljne karte dubine, lokacije vegetacije i tvrdoće dna – savršen način za bolje istraživanje vaših omiljenih kopnenih i obalnih mjesta za ribolov.

Gdje god imate bežičnu internetsku vezu, imate pristup uslugama GoFree™ – od Wi-Fi mreže vaše marine, do bilo koje luke, obalnih ili kopnenih voda s mobilnom uslugom ako imate pametni telefon i mobilni plan koji podržavaju 'tethering' ili 'internet' dijeljenje' (mogu se naplatiti troškovi prijenosa podataka).

Na vodi, GoFree™ donosi bilo koji zaslon s vašeg NSO sustava točno na vaš iPhone ili Android pametni telefon i omogućuje vam daljinsko upravljanje zaslonima s vašeg iPada ili Android tableta.

Jednostavna ažuriranja softvera za cijeli sustav
Potaknuti našom snažnom predanošću kvaliteti i inovacijama, redovito izdajemo besplatna ažuriranja softvera kako bismo poboljšali mogućnosti višenamjenskih zaslona, modula za proširenje i dodataka Simrad. GoFree™ bežične mogućnosti olakšavaju održavanje cjelokupnog Simrad sustava ažurnim, automatski preuzimajući i instalirajući najnoviji softver ne samo za vaš zaslon već i za sve kompatibilne Simrad module povezane putem NMEA 2000® ili Etherneta.

Podrška za Jeppesen C-MAP MAX-N+ 2015
NSO evo2 podržava cijeli niz Jeppesen C-MAP MAX-N+ 2015 karata i značajki. Pronađite siguran vez s detaljnim lučkim kartama; fotografije visoke razlučivosti i dijagrami luka i marina; i informacije o luci C-Marina uključujući radno vrijeme, pojedinosti o VHF pozivima te obližnji smještaj i restorane. Krećite se lakše s opsežnim informacijama o navigacijskim pomagalima, prikazom iz ptičje perspektive, osjenčanim dubinama za poboljšanu vidljivost karte i dinamičkim plimama i strujama prekrivenim kartama u stvarnom vremenu.

Zapovijedanje i kontrola
NSO evo2 korisničko sučelje HEROiC optimizirano je za monitore sa širokim ekranom i uključuje podršku za pokrete s više dodira.

TouchSensible vam omogućuje da upravljate NSO evo2 sa Simrad MO-serije monitora sa zaslonom osjetljivim na dodir ili tradicionalnom OP50 tipkovnicom i rotirajućim biračem. Kombinirajte praktičnost zaslona osjetljivog na dodir s klasičnim kontrolama koje reagiraju na mokre ruke ili ruke u rukavicama i ponudite preciznost u onim danima kada kretanje plovila otežava točnu upotrebu zaslona osjetljivog na dodir.

Idealno za upotrebu u pilotskoj kućici, dodajte kontrole u stilu stolnog računala za planiranje rute i druge zadatke orijentirane na detalje s podrškom za USB miš, trackball i tipkovnicu.


Zaslon MO16-T
Dizajniran za jahte za krstarenje, središnje konzole i čamce za sportski ribolov, Simrad MO16-T monitor širokog zaslona maksimizira pregled dok minimalizira prostor na tabli. MO16-T je prikladan za instalacije staklenih mostova i omogućen je višestruki dodir.

Glavne značajke
 • 1000 nita Hi-Bright, vidljiv na sunčevoj svjetlosti
 • Multi-touch zaslon osjetljiv na dodir ControlSmart, 8 mm niskoprofilni stakleni dizajn poboljšava izgled kacige
 • Veliki zasloni s najboljim omjerom zaslona i kućišta u klasi
 • HDMI, DVI, kompozitni ulazi
 • Jednostavan za instalaciju s opcijom "Mount From Front".
 • Uključuje opcije crne i srebrne akcentne boje
 • Prikladno za sve aplikacije monitora
 • Slika u slici i tipke izbornika na staklu
Tehnički podaci:
 • Napajanje: 12/24 V
 • Potrošnja: 20 W
 • Rezolucija zaslona: 1366 x 768 piksela
 • Dimenzije: 400 x 260 x 74 mm


Daljinski upravljač Simrad OP50 (portret)
Savršeno dizajniran za montažu u rukohvat upravljačke stolice, između monitora ili na drugim mjestima koja odgovaraju 'portretnoj' orijentaciji, Simrad OP50 daljinski upravljač pruža intuitivnu tipkovnicu i naredbu okretnim biranjem za do šest višenamjenskih zaslona NSS evo2 ili NSO evo2.

Glavne značajke
 • Kontrolirajte do šest višenamjenskih zaslona NSS evo2 ili NSO evo2
 • Kontrolni kotačić od visokokvalitetnog aluminija s ugrađenim funkcijama kursora
 • Portretna orijentacija (dostupna je i pejzažna verzija)
 • Uzak dizajn savršen za montažu na naslon za upravljač
 • Nosač na instrument tabli s niskim profilom od 8 mm
 • Montaža u ravnini s nultim profilom s dodatnim nosačem
 • Integrirani zvučnik visokih decibela za kritične alarme
 • Brzo mijenjajte zaslone pomoću namjenske tipke i LED indikatora
 • Jedna NMEA 2000® veza
Upravljanje višestrukim zaslonima
Umrežen s jednom NMEA 2000® vezom za napajanje i kontrolu, jedan OP50 daljinski upravljač može upravljati s do šest umreženih višenamjenskih zaslona. Integrirana LED indikatorska svjetla jasno pokazuju odabrani broj zaslona, dok namjenska tipka brzo kruži kroz dostupne zaslone.

Kontrole optimizirane za NSS evo2 i NSO evo2
Daljinski upravljač OP50 ima tipkovnicu posebno dizajniranu za učinkovito i pouzdano upravljanje najnovijim višenamjenskim zaslonima NSS evo2 i NSO evo2 u svim uvjetima. Visokokvalitetni aluminijski kotačić upravljača ima izbočeni rub za preciznu rotirajuću kontrolu i ugrađene funkcije kursora za jednostavnu navigaciju na zaslonu.

Jednostavna montaža u vertikalnoj ili "portretnoj" orijentaciji
'Portret' OP50 savršeno je prikladan za montažu u rukohvat upravljačke stolice, sa svojim uskim dizajnom i kabelom postavljenim posebno za takve instalacije. Ova orijentacija je također idealna za korištenje u uskim konzolama i pored Simrad MO-serije zaslona osjetljivog na dodir ili monitora pilotske kućice. Montaža na ploču osigurava tanak profil od 8 mm, dok opcijski nosač omogućuje potpunu ugradnju u ravninu.


GS25 GPS antena
GPS antena Simrad GS25 idealan je GPS za svakog navigatora koji zahtijeva iznimno precizne i brze informacije o položaju plovila i brzini. Za razliku od drugih antena samo za položaj, GS25 pruža magnetski smjer za točan smjer plovila pri bilo kojoj brzini i za preklapanje radara/karte. GS25 se lako povezuje s bilo kojim višenamjenskim zaslonom Simrad NS serije ili bilo kojom NMEA 2000 mrežom. Potpuno je vodootporan i može se montirati na stup ili površinu na bilo koje plovilo.

Glavne značajke
 • Brzo ažuriranje položaja
 • Brzo prikupljanje signala
 • Dosljedna točnost položaja
 • Integrirani magnetski smjer
 • GPS, WAAS, EGNOS i više
 • Kompaktan dizajn
 • Potpuno vodootporan
 • NMEA2000® povezivost
 • Simrad Yachting Construction

Brzo ažuriranje položaja
Napredna izvedba od 10 Hz osigurava vrlo precizno, glatko i trenutačno ažuriranje položaja (10 puta u sekundi) Brzo prikupljanje signala Trenutno fiksiranje satelitskog signala sa 16-kanalnim prijemnikom.

Dosljedna točnost položaja
Uz brzu akviziciju, 16-kanalni prijemnik pruža dosljednu točnost položaja i eliminira "skakanje" na zaslonu, idealno za brze glisere.

Integrirani magnetski smjer
GPS/Glonass uređaj za pozicioniranje najbolji u klasi s integriranim eCompassom/žiroskopom. Uz točnu i pouzdanu lokaciju, iskoristite prednosti stabilnog i glatkog iscrtavanja karte, točnog kursa nad zemljom pri bilo kojoj brzini i mogućnosti preciznog prekrivanja radara na kartama.

GPS, WAAS, EGNOS i više
100% kompatibilan sa satelitskim sustavima WAAS, EGNOS, MSAS, Glonass, Galileo i QZSS – dobijte najtočnije informacije o lokaciji, bez obzira gdje se nalazite u svijetu!

Kompaktan dizajn
Idealan za podžbuknu montažu ili montažu na stup.

Potpuno vodootporan
IPX6,7

NMEA2000® povezivost
Jednostavno se povežite sa Simrad NSS, NSE ili NSO navigacijskim sustavom i odaberite svoje GS25 podatke s bilo kojeg povezanog zaslona.


Sadržaj isporuke: NSO evo2 Marine procesor, MO16-T zaslon, OP50 daljinski upravljač, GS25 GPS antena, 3 m HDMI kabel, 2 m serijski priključni kabel.

Dokumenti

de-flag Priručnik
PDF, 5,37 MB
de-flag Priručnik
PDF, 877,55 KB
de-flag Priručnik
PDF, 23,06 MB
de-flag Kratki priručnik
PDF, 3,52 MB
en-flag Priručnik
PDF, 875,62 KB
en-flag Priručnik
PDF, 6,54 MB
en-flag Priručnik
PDF, 5,36 MB
en-flag Kratki priručnik
PDF, 3,49 MB
fr-flag Priručnik
PDF, 1,10 MB
fr-flag Priručnik
PDF, 20,82 MB
fr-flag Priručnik
PDF, 5,38 MB
it-flag Priručnik
PDF, 888,35 KB
multi-flag Priručnik
PDF, 2,53 MB

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije
Nitko još nije ocijenio ovaj proizvod

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!