Detalji o proizvodu

Ovaj jedinstveni film za popravak aktivira se UV zračenjem ili sunčevom svjetlošću i automatski se stvrdnjava. Jednostavan za korištenje: samo izrežite foliju na željenu veličinu i stavite je na mjesto. Nema potrebe za miješanjem ili vaganjem. Izvori pogreške su minimizirani. GRP folija za popravak otporna je na vibracije, vremenske uvjete, UV zračenje i vlagu te ostaje fleksibilna. Folija je također otporna na ulja i otapala te dugotrajno otporna na temperature od -40 do +200°C. Prianja na sve površine (osim na propilen) i brzo se suši (od 5 minuta, ovisno o stupnju UV-zračenja). Ovaj film za popravak može se preraditi (na primjer brušenje, bušenje ili lakiranje). Dostupne dimenzije: 150 x 75 mm i 150 x 220 mm.

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije

2 recenzije kupaca

3.5 (od 2 ocjena)
5 Zvijezde
(0)
2 Zvijezde
(0)
1 Zvijezde
(0)
Bruno K.
po Bruno K. Državna zastava Švicarska 05. 04. 2011.
Wurde verwendet zur Reparatur einer PKW-Stossstange aus Kunststoff. Resultat hervorragend, lediglich minime optische Beeinträchtigung durch stellenweise Fältelung ("Waschhaut-Effekt"), die aber möglicherweise auf mangelnde Erfahrung bei der Anwendung des Produkts zurückzuführen ist.
Heinz-Werner G.
po Heinz-Werner G. Državna zastava Njemačka 18. 03. 2015. provjerena kupnja
Das Produkt hat mich nicht so richtig überzeugt

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

  • Više "Kupci pitaju kupce" dostupno na sljedećim dostupnim jezicima :
  • Državna zastava English
Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!