Detalji o proizvodu

Hladnjak kompresora CoolFreeze CDF-11 pruža sve prednosti u džepnom formatu. S ovim hladnjakom postignuta je vrlo mala i kompaktna dimenzija – omogućuje optimalno postavljanje u udubljenje, džepove ili vezanje na sjedalima suvozača. Sa svojim 8,8 kg laganim i udobnim, podesivim remenom za rame, CDF-11 se može lako transportirati. Unatoč tome, hladnjak s obujmom od 10,5 litara nudi dovoljno prostora za pohranu. Dva praktična držača za čaše i LED unutarnje osvjetljenje pružaju udobnu ručku.

CDF-11 je prikladan za normalno hlađenje i duboko zamrzavanje (bez obzira na temperaturu okoline) i može se kontinuirano podešavati od +10 do -18 °C putem elektroničkog termostata s digitalnim prikazom temperature. Hladnjak kompresora ima integriranu upravljačku elektroniku i zaštitu od niskog napona (deaktivira se). Elektronički osigurač ili automatska zaštita od polariteta pružaju dodatnu sigurnost. CDF-11 ima potrošnju energije od oko 30 vata i napon napajanja od 12 / 24 volta.

Za priključak od 230 V potreban vam je Mobitronic ispravljač EPS-100W (prodaje se zasebno).

Dimenzije :

  • Širina: 235 mm
  • Visina: 358 mm
  • Dubina: 540 mm

Dokumenti

multi-flag Priručnik
.PDF, 2,02 MB

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije

1 recenzije kupaca

3 (od 1 ocjena)
5 Zvijezde
(0)
4 Zvijezde
(0)
2 Zvijezde
(0)
1 Zvijezde
(0)
Mariane L.
po Mariane L. Državna zastava Francuska 26. 05. 2017. provjerena kupnja
Service après vente nul et inexistant. Dommage le produit acheté est satisfaisant mais aucune assistance technique. Je ne commanderais plus jamais sur ce site

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!