Simrad
Simrad Logo
Simrad Yachting jedna je od najvećih tvrtki za brodsku elektroniku. Ime brenda dolazi od Robertson, Simonsen Radio i Shipmate. Njihova priča započela je nakon drugog svjetskog rata - kada su proizvedeni prvi VHF radio uređaji, danas se asortiman proizvoda proširio na autopilote i plotere. Najbrži trkaći čamci na svijetu opremljeni su Simrad proizvodima.

Otkrijte seriju NSX™! - Otkrijte sada

NSX™ – Vaš inteligentni uređaj za iscrtavanje s alatom za traženje riba jednostavan za korištenje

Inteligentni i potpuno prilagodljivi NSX™ iz SIMRAD-a nadogradnja je plotera za plovila svih veličina. S C-MAP® podrškom za sigurnu i pouzdanu navigaciju i punim sonarom, radarom i autopilotom kompatibilnost sustava. Povucite i ispustite da organizirate svoj navigacijski zaslon i potpuno prilagodljivu nadzornu ploču. Uvijek pronađite pravi kurs uz pouzdane navigacijske podatke i poboljšane dnevne i noćne načine rada. Asortiman NSX™ iz SIMRAD-a izvrstan je izbor za sve one koji traže moderno, snažno i iznimno jednostavno navigacijsko rješenje.

NSX™ serija

Priča o uspjehu započela je 1946. godine, kada je Thor Leif Robertson počeo obnavljati VHF sustave za ribarske brodove. Ubrzo nakon toga, Simrad je uspio proizvesti primopredajnike, radio kompase i kalkulatore kursa. Još jedna znamenitost bio je autopilot AP100, koji se i danas smatra pretečom današnjih sofisticiranih autopilota. Simrad i dalje djeluje na istoj jednostavnoj filozofiji: prvo razumjeti potrebe kupca, a zatim im prenijeti vlastito iskustvo i tehnologiju. Uz tradiciju i iskustvo, Simrad nudi najbolje i najinovativnije sustave na današnjem tržištu. Inteligentna rješenja za svako plovilo Simrad Yachting nudi veliki izbor proizvoda - bilo da se radi o VHF radio sustavima, autopilotima, instrumentima, ploterima ili ehosonderima, oni imaju točno ono što trebate. I jedrilice i motorne jahte su kompatibilne sa Simrad proizvodima.

Autopilot Simrad TP10 testiran je u oluji, iznimno je snažan i iznimno pouzdan u svakoj situaciji. Mogućnost samostalnog upravljanja tijekom plovidbe osigurava visok stupanj udobnosti. Za veća plovila najbolja su rješenja TP22 (do 11 m duljine) i TP32 (do 12 m duljine). Sa Simrad VHF radijima uvijek ste u tijeku s tehnologijom. VHF sustavi, poput RS35, imaju ugrađeni dvokanalni AIS prijemnik. HS35 je idealna nadopuna za slobodno kretanje na brodu. RS35 je također dizajniran za područja s gustim prometom i luke – za optimalnu i pouzdanu sigurnost u vozilu. Sve Simrad VHF jedinice su kompaktne i vodootporne. Simrad je dizajnirao cijeli asortiman elektroničke opreme da nadopuni sve vrste plovila. Serije NSS i NSE stavile su Simrad daleko ispred u pogledu navigacijske elektronike. NSS evo2 serija je pridošlica na tržištu. Serija je spojila dizajn i najsuvremeniju tehnologiju zajedno u jedan višenamjenski uređaj. Dostupni su i zasloni kao što su IS40 i IS20, koji korisniku prikazuju ključne podatke, kao što su: dubina, brzina plovila, brzina vjetra i još mnogo toga.