Raymarine
Raymarine Logo
Raymarine - Pomorski stručnjaci. S preko 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji elektronike za brodove za razonodu, posebno brodske navigacijskih sustava i autopilota, Raymarine proizvodi inovativne tehnologije u kombinaciji s elegantnim dizajnom.

Nevjerojatna lakoća korištenja, robustan dizajn
podacima na koje se uvijek možete osloniti.

Raymarine proizvodi više su od pribora za plovidbu; igraju važnu ulogu u života ljudi koji su strastveni prema moru. Svaki dan na vodi je emocionalno putovanje koje podsjeća nas koliko je važno imati pouzdane proizvode na brodu. Raymarine stvara vrhunsko tehnologiju koja nam pomaže ostvariti naše snove i živjeti naše avanture na moru, čak i u najtežim uvjetima. Raymarine proizvodima vjeruju svi, od pomoraca do ribara.

U SVB-u ne samo da možete pronaći višenamjenske zaslone RAYMARINE u različitim veličinama i raznim veličinama serije ali i najnovije digitalne radarske antene ili opremu i rezervne dijelove za sve RAYMARINE uređaja. Kako bi se osiguralo da svi Raymarine uređaji rade pouzdano i precizno čak i pod nepovoljnim okolišem uvjetima testirani su pod najtežim uvjetima u RAYMARINE-ovom vlastitom ispitnom laboratoriju. Svi uređaji su potresen, potopljen i izložen ekstremnoj vrućini i hladnoći. Tek kada testirani uređaj odgovara visokoj standardima Raymarine također su prikladni za visoke zahtjeve korisnika. Tim SVB-a je sretan da vam pomogne sa svim Raymarine upitima.