Detalji o proizvodu

Gennaker jedro izrađeno od najlona ripstop (CHS 65 g - 1,5 oz), troradijalnog modernog dizajna za optimalnu otpornost na deformacije i za bolje performanse. U kombinaciji plavo/bijelo/siva boja (kombinacija boja može varirati ovisno o veličini jedra). Kutovi jedra ojačani su radijalnim lamelama i prstenovima od nehrđajućeg čelika. Glavni šavovi dvostruko šivani. Jedra su dostupna u različitim veličinama. Isporučuje se s vrećicom.

BILJEŠKA! Skicu dimenzija jedra možete pronaći ovdje .

Dobro je znati - brzo jedrenje postalo jednostavno
Blister i gennaker jedra su turbo punjači za vašu jahtu. Kada brodovi s genovom i fockom nevoljko rade svoje milje, žuljevi vas i vaš brod pravilno vode naprijed. Nažalost, poštovanje prema "velikoj krpi" još uvijek je rašireno. Međutim, u kombinaciji s čarapom ova su jedra postala vrlo udobna za korištenje . Najveći problem ovih vrlo laganih jedara je djelomično nepredvidivo ponašanje pri postavljanju i planini, te u manevrima za promjenu kursa. Korištenjem čarapa, ove operacije su vrlo upravljive. Čak je i postavljanje blistera ili genakera opušten manevar jer je jedro odmah u vjetru. Jedro se podiže pomoću cijevi u jarbolu, a zatim se postavlja jedro. Cijev ostaje u komprimiranom stanju iznad glavnog jedra.
Nadalje, moguće je dohvatiti jedro u bilo kojem trenutku bez potrebe za kroćenjem beskrajne količine platna na palubi ili u kokpitu. Čarapom se vadi vjetar iz jedara. Blister ili genaker mogu se pospremiti kao kompaktni sustav cijevi, bez potrebe da ga ukrotite užurbanost u torbi za jedra. Vrlo brzo ćete shvatiti što je nedostajalo na vašim jedrenjima! Kroz različite veličine jedinica , mi u SVB-u možemo isporučiti visokokvalitetne blistere po usporedivim niskim cijenama . Sigurni smo da ćete pronaći pravu veličinu i za svoju jedrilicu. Odabir se može izvršiti na dimenzijama I i J. Ako trebate pomoć pri odabiru blistera ili genakera , možete nas nazvati. Naši SVB stručnjaci za jedrenje rado će vam pomoći da napravite pravi odabir.
Krenite za veću brzinu i zabavnije jedrenje pri slabom i umjerenom vjetru!

Što kažu drugi kupci SVB-a

100% originalne recenzije

8 recenzije kupaca

4.8 (od 8 ocjena)
3 Zvijezde
(0)
2 Zvijezde
(0)
1 Zvijezde
(0)
Tommi P.
po Tommi P. Državna zastava Finska 28. 06. 2019. provjerena kupnja
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
po Jean Claude B. Državna zastava Francuska 23. 11. 2017. provjerena kupnja
pas encore utilisé
Michael H.
po Michael H. Državna zastava Njemačka 28. 05. 2017. provjerena kupnja
Macht einen sehr guten Eindruck

Kupci pitaju kupce

Pitajte 0ruge SVB kupce koji su već kupili ovaj proizvod od nas za vaše iskustvo.

Vaše će pitanje automatski biti proslijeđeno drugim kupcima SVB-a i vaše će pitanje biti objavljeno na stranici proizvoda. Molimo vas da ne postavljate pitanja na koja može odgovoriti samo SVB tim – poput statusa narudžbe ili dostupnosti proizvoda. Također ste više nego dobrodošli kontaktirati naš SVB tim e-poštom na: info@svb24.com ili telefonom na: +49 (0)421-57290-0.

  • Više "Kupci pitaju kupce" dostupno na sljedećim dostupnim jezicima :
  • Državna zastava English
  • Državna zastava Español
Još nema postavljenih pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!